Viticultura ecològica

Es treballen les vuit competències bàsiques de l'Educació Secundària Obligatòria a través de la temàtica comuna de la viticultura ecològica. El crèdit està pensat perquè els alumnes facin un treball previ a l'aula, durant el qual aprendran nocions bàsiques de viticultura i de l'elaboració del vi i el cava. La part central i pràctica del crèdit és una sortida d'un dia a Subirats, on es visitaran unes vinyes i un celler ecològics. El dossier inclou continguts per continuar treballant després de la sortida, entre els quals hi ha un taller d'empelt impartit per professionals de La Puput al mateix centre d'estudis dels alumnes i un altre taller de plantació de ceps al centre.

Destinataris: de 1r a 3r d'ESO
Preu: 9 € / alumne
Tipus d'activitat: sortida d'un dia
L'activitat inclou un dossier per alumne, la sortida, el taller d'empelt i el taller de plantació de ceps al vostre centre.
Durada de l'activitat: sortida d'un dia + 4 dies de treball al centre educatiu
Activitats optatives complementàries (consulteu preus):