Informació pràctica

Horaris

 

Els horaris són aproximatius, varien segons la procedència de l'escola.

Hora d'arribada habitual: 10.00 h   •   Esmorzar: de 10.00 a 10.30 h

Inici de l'activitat: 10.30 h   •   Final de l'activitat: 13.30 h

Si es volen fer tallers o activitats optatives relacionades, recomanem que es facin a la tarda després de dinar.

 

Consells pràctics

 

Us facilitarem tot el material necessari per a treballar; per tant, recomanem que els alumnes portin el menor pes possible.

Caminarem pel bosc i per les vinyes i ens asseurem a terra; cal portar roba esportiva i calçat esportiu o de muntanya. En temps de molta calor, és recomanable una gorra per a protegir-se del sol.

Si plou en sortir de l'escola, poseu-vos en contacte amb nosaltres per confirmar la sortida.

  

Indicacions per arribar a La Puput, Aula de Natura de Subirats

  

Coordenades: 41.398017,1.805392

 

Venint per l'AP7: 

 

de Girona / Barcelona:

 
 • Preneu la sortida 27 “Sant Sadurní d'Anoia – Subirats”.
 • A la rotonda, preneu la primera sortida, direcció N340 Barcelona.
 • Agafareu una carretera de revolts que fa pujada. Passareu per un petit nucli anomenat Els Casots. Continueu endavant. Trobareu un trencall a la dreta que indica Can Rossell Urbanització: no l'heu d'agafar. Continueu recte fins un altre trencall a la dreta que dirà: Can Rossell. Preneu-lo. Seguiu recte i, quan vegeu un carrer amb cases, gireu a l'esquerra. L'Aula de Natura de Subirats és al final. Veureu uns gronxadors davant.

de Tarragona / Lleida:

 
 • Preneu la sortida 27 “Sant Sadurní d'Anoia – Subirats”.
 • A la rotonda, preneu la primera sortida direcció N340 Barcelona.
 • Agafareu una carretera de revolts que fa pujada. Passareu per un petit nucli anomenat Els Casots. Continueu endavant. Trobareu un trencall a la dreta que indica Can Rossell Urbanització: no l'heu d'agafar. Continueu recte fins un altre trencall a la dreta que dirà: Can Rossell. Preneu-lo. Seguiu recte i, quan veieu un carrer amb cases, gireu a l'esquerra (pel carrer de Can Rossell). L'Aula de Natura és al final. Veureu uns gronxadors davant.

 

Venint per la N-340:

 

de Girona / Barcelona:

 
 • Un cop passat el poble d'Ordal, al cap de 3 Km trobareu un petit nucli anomenat "El Pago"
 • Passeu de llarg El Pago. A 300m trobareu un trencall a mà dreta cap a la carretera BP-2427. Hi ha un cartell que diu "Sant Sadurní d'Anoia".
 • Després de 1,5km trobareu un trencall a mà esquerra amb la indicació "Can Rossell". Preneu-lo.
 • Seguiu recte i, quan veieu un carrer amb cases, gireu a l'esquerra (pel carrer de Can Rossell). L'Aula de Natura és al final. Veureu uns gronxadors davant.

de Tarragona / Lleida:

 
 • Un cop passat el poble de Cantallops, al cap de 1 Km trobareu un trencall a mà esquerra que diu "Sant Pau d'Ordal". NO L'HEU D'AGAFAR!  A 300m trobareu un altre trencall a mà esquerra cap a la carretera BP-2427. Hi ha un cartell que diu "Sant Sadurní d'Anoia". Aquest que l'heu d'agafar.
 • Després de 1,5km trobareu un trencall a mà esquerra amb la indicació "Can Rossell". Preneu-lo.
 • Seguiu recte i, quan veieu un carrer amb cases, gireu a l'esquerra (pel carrer de Can Rossell). L'Aula de Natura és al final. Veureu uns gronxadors davant.

 

L'Aula de Natura
Som a Can Rossell, un petit i tranquil poble del Penedès, envoltat de boscos, masies, vinyes i altres conreus. La nostra aula de natura és una antiga escola rural que havia quedat en desús. L'any 2010 La Puput va posar en marxa un projecte de recuperació de l'espai gràcies al qual avui dia l'antiga escola pot tornar a oferir servei als infants. Disposeu d'un petit parc amb gronxadors i una esplanada per a fer-hi jocs, on podeu esmorzar i dinar a l'aire lliure gaudint d'unes vistes espectaculars. També hi ha lavabos, l'aula pròpiament dita i una sala polivalent.

 

IMG 1901