Amics de La Puput


Propostes per a descobrir d'una manera activa el territori penedesenc en família o amb amics. Verema a l'antiga, tallers de tast, visites a cellers, descoberta de patrimoni històric, passejades pel territori,... Tot un món per descobrir!


Subirats – Capital de la Vinya – és el municipi més extens de la comarca de l'Alt Penedès. El seu terme municipal comprèn 14 nuclis, barris i caseries. A La Puput treballem estretament amb el Patronat de Turisme de Subirats per tal d'oferir les millors propostes educatives de descoberta del municipi.


L'expressió artística creadora es una facultat de tots els essers humans, un mitjà de coneixement profund i una necessitat social, el nostre compromís es posar a l'abast de tots els públics una activitat que reuneix els ingredients necessaris per poder cobrir aquestes necessitats.


El Museu d'Esperanto de Subirats, situat a Sant Pau d'Ordal, és una important col·lecció privada d'objectes relacionats amb l'esperanto. Es tracta del material recollit durant molts anys per en Lluís Hernández Yzal amb l'ajuda de la seva dona, Teresa Massana. El museu va romandre tancat durant molts anys fins que el 10 d'abril de 2010 es va tornar a obrir oficialment al públic.El Museu d'Esperanto de Subirats, situat a Sant Pau d'Ordal, és una important col·lecció privada d'objectes relacionats amb l'esperanto. Es tracta del material recollit durant molts anys per en Lluís Hernández Yzal amb l'ajuda de la seva dona, Teresa Massana. El museu va romandre tancat durant molts anys fins que el 10 d'abril de 2010 es va tornar a obrir oficialment al públic.